De fantastiske artister fra Skovvang

2. årgang på skoleafdeling Skovvang har indledt skoleåret med at springe ud som de fantastiske artister.

Skovvang har for andet år indgået i et samarbejde med Cirkus Baldoni. Konceptet hedder ”Børn i manegen”. Fredag den 11. august blev forløbet indledt med en workshop på skolen, hvor en professionel artist deltog. Hun viste eleverne forskellige ting, man kunne optræde med, og derefter blev der øvet på livet løs i gymnastiksalen. Det var en fryd at opleve elevernes engagement og glæde ved at øve de forskellige ting – der blev trænet med diabloer, hulahopringe, jonglering m.m. – og alle var i gang.
Eleverne har trænet på livet løs fra workshoppen den 11. august og frem til afslutningen den 22. august, hvor eleverne optrådte i manegen sammen med Cirkus Baldonis professionelle artister.
Se hvor dygtige eleverne var i dette lille slideshow :

Slideshow: Heidi Wang, afdelingsskoleleder på Skovvang

Cirkusstemningen var høj. Cirkusteltet fyldt med et forventningsfuldt publikum. Popcorn, sodavand blev indtaget i større mængder og teltet blev oplyst af lysende gadgets. Slagets gang blev styret af cirkusdirektøren og hans lidt frække løve.
Sjove, spændende, flotte og nervepirrende numre blev udført af både artisterne fra Skovvang og de professionelle artister. De dygtige dresserede vilde dyr og heste blev heldigvis i manegen under deres optræden. Akrobaternes smidighed og opstillinger var imponerende, de stærke mænds styrke var overvældende, klovnen, som blev puttet i en kasse, hvor der blev stukket spyd i, var nervepirrende (klovnen overlevede heldigvis), jonglørernes præcision fantastisk og hulahop børnenes dygtighed imponerende. Alle i manegen indfriede publikums forventninger til fulde.

Man kan kun blive stolt, når man sidder og ser alle de dygtige elever, som på trods af nervøsitet går i manegen og optræder for et fyldt cirkustelt.

Tak til alle eleverne for en fantastisk flot forestilling og tak til forældrene for den store opbakning.