… da Glostrup Skole holdt ungdomsfest for alle 8. klasser på Glostrup Skole.

Fredag den 31. maj inviterede Glostrup Skoles elevråd alle eleverne fra 8. klasse til fælles fest.
Over 80 unge havde valgt at tilbringe en torsdag aften i hinandens selskab.

Elever fra elevrådene bød velkommen.

Eleverne blev budt velkommen med rød løber og velkomstdrink. Herefter var der lækker buffet og hygge inden en tryllekunstner tryllebandt eleverne med sin evner til at snyde hjernen.

Efter underholdning og lækker mad stod den på disko og dans. Var der brug for en pause på denne varme aften, var der mulighed for at sætte sig i spillebulen og tage et slag backgammon, kort eller ludo.

En helt igennem perfekt fest, hvor humøret og hyggen var i højsædet, og hvor alle hjalp til med at skabe rammerne og klare oprydningen efter festen.

Festen er den første fælles fest arrangeret af elevrådene på Glostrup Skole og er blevet til i samarbejde mellem skolebestyrelsen, kontaktforældre, elever, ledere og medarbejder på Glostrup Skole samt Ungdomsskolen, Varmeværket og SSP.

Skolebestyrelsesmedlem og forældre til en søn i 8. klasse Allan L. Rasmussen siger:
Det er fedt, at det er lykkes at få etableret den her fest på tværs af Glostrup Skole. Det er dejligt, at skolen gør noget for at styrke fællesskabet blandt de unge i Glostrup – den her fest er en god oplevelse at give de unge. Jeg håber, at det kan blive en tradition, som de kommende 8. klasser kan få glæde af, og at det bliver noget, man går og ser frem til at skulle deltage i. Det har i hvert fald været et godt afsæt for fremtidige fester med alt det, der var gjort ud af at skabe så flotte rammer for festen.
Det var sjovt at se gensynsglæden blandt de unge, når de mødte dem, de har gået i klasse med frem til og med 6. klasse.  Som medlem af skolebestyrelsen var det også dejligt, at opleve opbakningen fra forældrene i forhold til at hjælpe med afholdelse af festen”.

Souschef på Glostrup Skole Michael Ingelhardt siger:
”Det er værdifuldt, at Glostrup Skole på den måde er med til at samle byen. Det var en stor og lærerig opgave for elevrådet at skulle stå bag arrangementet, og det var en stor glæde at opleve, hvorledes eleverne var med til at løfte en god ide til et brag af en aften.